Kontakta Oss

FAQ: Vanliga frågor och svar

Går det att byta färg på färdiga standard kit från hemsidan?

- På dom flesta standard kiten går det att byta färg, men inte på alla. Vill man däremot byta till en färg som inte finns som alternativ, så kan man skriva i kommentarsfältet att man önskar byta. Vi kommer då att kontakta er med ett förslag.
Från och sommaren 2019 kommer en del av våra designs vara interaktiva vilket innebär att man kommer kunna direkt från hemsidan själv välja vilken färg man vill ha på sitt kit. Mer info kring detta kommer lanseras nu under sommaren.

Kan jag lägga till loggor på färdiga standard kit från hemsidan?

- Ja det går att lägga till loggor på färdiga kit. Antingen skriver man det i kommentarsfältet eller mailar oss om önskemål. Vi har dom flesta loggor men om vi inte har specifika önskemål så vill vi helst att man skickar loggan i vektorformat. Det kostar 400kr extra och leveranstiden kan dröja då det tar längre tid att tillverka kitet.

Hur lång är leveranstiden på färdiga standard kit från hemsidan?

-Som normalt tar det 4-5 arbetsdagar. Men under högsäsong kan det ta upp mot 5-9 arbetsdagar. Leveranstiden kan ta ytterligare en vecka utöver det för utlandet. Färdiga kit från hemsidan printas alltid vid beställning. Här under kan du se våran graf.

Kan jag köpa enbart lyktdekaler?

Ni hittar lyktdekaler till alla skotermodeller här.
Längst ner på produkten väljer ni modell på er skoter och även färg.
Lyktdekaler släpper igenom 80% av ljuset, färgar inte heller ljuset tack vare håldesignen och ger din skoter en häftigare helhetskänsla.

Lyktdekaler

Jag vill ha föslag på en egen design

Klicka här och välj modell, fyll i önskemål och material. Köp custom design produkten så kommer vi kontakta er för att ta fram era önskemål på en egen design.
Det finns en ruta för önskemål på våra customprodukter och utöver det tar någon av våra designers kontakt med er efter beställningen och tillsammans tar ni sedan fram din drömdesign.

Custom design

Jag hittade en design men det var fel märke

Om ni hittar en design som ni gillar, men som inte finns till just er skotermodell. Då anpassar vi gärna den designen åt er. Beställ som vanligt där ni hittade designen ni gillade, men skriv ett meddelande om att ni vill byta modell. Även vilken längd maskinen har osv.

Snow dekalkitt

Bildekor, skyltar och övriga dekaler

Gäller det något annat än skoterdekaler? Vi erbjuder det mesta inom print och reklam.

Kontakta oss här

Racekit

Racekit är något vi inte har i vår webbshop än. Om det gäller en racemaskin, kontakta oss gärna via den här länken.

Kontakta oss här

Några favoriter bland alla våra designer

SweTown Reklam AB
Org.nummer: 556885-2486
infoswetown.com

Arenavägen 4
831 32 Östersund
SWEDEN