Material

Hur vi jobbar med olika material

Vi erbjuder många olika alternativ på våra material och jobbar dessutom ständigt med att ta fram nya till våra skoterkit. Faktum är att vi sedan starten har varit marknadsledande på just detta område. Allt för att ert dekalkit ska vara det allra senaste och snyggaste där ute. I dagsläget har vi tre olika alternativ för att så många olika typer av åkare ska kunna hitta just det som dom söker och efterfrågar.

Vi har valt att dela upp våra material i tre stycken huvudkategorier

REX

Vårt REX-material är en av våra verkliga trotjänare. Sedan 2012 har vi levererat våra skoterkit på detta material och det har gång på gång visat sig vara ett vinnande alternativ både på Racing banan och i de tuffa friåkningsmiljöerna. Materialet har också goda egenskaper för montering då det är extra lättjobbat för de som inte har som vana att montera skoterkit. Alla våra standard kit levereras idag med REX-materialet som standard.
Detta material kan också kombineras med blankt eller matt laminat.

Neon

Vill man synas extra mycket så är vårt Neon-material rätt väg att gå. Materialet är fluorescerande och passar därför perfekt i snörika nordiska klimat. Med Neon-material är det ingen risk att man tappar bort skotern i naturen.
Våra neon kit kan kombineras med blankt eller matt laminat.

Metallic

Vårt metallic-material passar till alla möjliga typer av kit och ger ett slutresultat med djup och en exklusiv känsla. För att få ut det mesta ur vårt metallic-material rekommenderar vi att det används på färgstarka designs. Av små metallflagor i materialet så skimrar metallic-materialet i olika ljusförhållanden.

Några favoriter bland alla våra designer

SweTown Reklam AB
Org.nummer: 556885-2486
infoswetown.com

Arenavägen 4
831 32 Östersund
SWEDEN