Vad kan vi hjälpa till med?

Dekaler / Stickers

Dekaler kan vara användbart i många olika sammanhang. Det är ett billigt och effektivt sätt att marknadsföra företagsnamn på, men det kan också var användbart när du ska märka upp till exempel verktyg och dylikt. Vi tillverkar olika former av dekaler, allt från vanliga skurna dekaler med appliceringsfilm till konturskurna fyrfärgsdekaler. Vi erbjuder även en rad olika material för att just era dekaler ska passa till rätt användningsområde.

Logotyp och profilmanual

En logotyp är ett företags ansikte utåt. Den har till uppgift att locka potentiella kunders uppmärksamhet och uppmana till att vilja ta reda på mer om företaget. Därför är det viktigt att logotypen också talar samma språk som företaget och att den återspeglar verksamheten på ett korrekt sätt. Vi på Swetown kan hjälpa till med alla dessa!

Skyltar

Dags att skylta upp eller skylta om? Vi erbjuder många olika alternativ av skyltmaterial, storlekar och prisnivåer. Helt beroende på hur länge och vart skyltarna ska sitta. De två vanligaste materialen vi tillverkar skyltar av är gjorda av plåt eller plast beroende på om det ska sitta ute eller inne. Vi har även möjlighet att tillverka trafikskyltar med godkänd reflektion.

Vår breda kunskap

SweTown är mest känd för sina olika typer av grafiska lösningar inom snöskoter, ATV, UTV, Cross m.m. Men vi har också lång erfarenhet inom olika områden som bildekor, helfolieringar, logotyper och profilmanualer. Vi är vana att jobba både med stora internationella företag och mindre lokala. Oavsett vem ni är och vad ni väljer att anlita oss för kan ni vara säker på att resultatet kommer att vara av absolut högsta kvalitet.

Bildekor

Vi brukar säga att bildekalering är det mest prisvärda sätt att marknadsföra sig på som företagare. Faktum är att det på flera punkter är helt överlägset andra marknadsföringssätt. Har ni ett företag som använder bilen till och från jobbet så är det få marknadsföringsplatser som ger ert företag så mycket exponeringstid som just bildekor.
Om ni tror att bildekor är rätt för just ert företag så är vi dom ni ska prata med. Vi har en lång erfarenhet av bildekor, allt från enklare dekalering till foliering av hela fordonet. Så tveka inte att kontakta oss redan idag!

Några favoriter bland alla våra designer

SweTown Reklam AB
Org.nummer: 556885-2486
infoswetown.com

Arenavägen 4
831 32 Östersund
SWEDEN